01.Arkhe_edited.png
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

C/ Raval n. 5 - 17256 - Pals

info@arkhedepals.com

T. +34 681 035 739

L'essència d'Arkhé

 

Arkhé és percebre com la llum es filtra entre les parets de pedra, recolzar-te en un coixí flonjo que et reconforta els somnis, descobrir petits tresors, sentir que el món s’atura i que la vida ets tu i aquesta llar que t’acull.

L’Arkhé és paisatge: els cels rogents, el vigor de la tramuntana i la calma de la plana de l’Empordà.

L’Arkhé és salut: esmorzars amb ingredients nutritius i amb vistes al Quermany.

L’Arkhé és un allotjament de gestió familiar pensat perquè puguis tenir cura de tu.

 Confort 

Matalassos de qualitat i sofàs tous de tapissos càlids, colors que són els pigments de la natura i teixits suaus, la consistència de la pedra i la netedat del blanc, parets que salvaguarden i lluernes que il·luminen, plats i tasses de ceràmica, làmpades de vímet i làmpades catedralícies, mobles massissos i flors delicades.

 Salut 

Crackers de llavors amb patés vegetals, batuts de poma, mango i llimona amb gingebre, granola (muesli fet de casa) amb canyella o cardamom, panet de civada i lli amb tofu macerat amb romaní acompanyat de germinats, ruca, tomàquet i col llombarda...

Entorn

Conreus d’arròs, camins entre camps i extensions de pomeres protegides pels xiprers. Vinyes de ceps cargolats i fruits gustosos. El Montgrí, les Gavarres i la Costa Brava de penya-segats rocosos i cales blaves i arrecerades.  

Art

Art a les habitacions, art als passadissos, art dins les vitrines i art a les zones comunes. Art a la sala d’exposicions i a la botiga “Fet de Pals”. Un quadre, una gerra, una làmpada, una vaixella de ceràmica. Et reservaràs temps per gaudir de la bellesa.